ZOMERSLUITING wegens zomervakantie verwerken wij géén orders van 28 juli t/m 20 augustus. De geplaatste orders worden na 20 augustus zo spoedig mogelijk verwerkt en verzonden. Graag tot ziens!

Verzenden & bezorging

Wij begrijpen dat je snel gebruik wilt maken van je bestelde artikelen. Wij streven naar een snelle levering u kunt uitgaan van 2 á 3 werkdagen. Je krijgt na verzending een track en trace om je pakketje te volgen.

Let op: Wij streven er naar om de pakketten op het afgesproken tijdstip af te leveren, echter kan het gebeuren dat er onmacht in het spel is. Wacht dan 1 dag af, is het pakket nog steeds niet geleverd? Neem dan nog even contact met ons op, wij gaan het voor je regelen.

Zending volgen

Na je bestelling ontvang je zo snel als mogelijk is van ons een track & trace code. Via de link in deze e-mail kun je jouw pakketje volgen vanaf het moment dat deze bij ons de deur verlaat, tot het moment dat de chauffeur bij jou voor de deur staat. Ben je niet thuis? Dan zal de chauffeur het op een nieuw tijdstip proberen. Hij / zij stelt je hiervan op de hoogte door middel van een kaartje in de brievenbus. Tussen het eerste en tweede bezorgmoment, kun je eventueel de tweede levering aanpassen naar een moment dat het jou uit komt of direct naar het dichtstbijzijnde bezorgpunt laten sturen. Je leest op het kaartje hoe dit werkt. Ben je om welke reden dan ook het tweede bezorgmoment ook niet thuis, dan zal je pakketje afgeleverd worden bij het dichtstbijzijnde post NL punt. Ook dit zal kenbaar gemaakt worden door middel van een kaartje in de brievenbus.

Retourneren

Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Verf dat op kleur is gemaakt kan dus niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor veelvoorkomende kleuren. Elke bestelling die bij Designers Guild Paint wordt geplaatst wordt speciaal voor uw gemaakt. Wij hebben geen directe voorraad.

Wij vergoeden geen verzendkosten wanneer er op eigen initiatief een product retour wordt gezonden. Verzendkosten worden enkel vergoed wanneer een product na een gegronde klacht retour gezonden mag worden.

Retouradres

DG Paint
T.a.v. afdeling retouren
Hoofdstraat 199
1611 AE Bovenkarspel (NH)

Het modelformulier voor Herroeping kun je hier downloaden: [herroepingsformulier]

To Top